Otroški tek

Otroški tek

Tudi v letu 2023 pripravljamo bogat program za celo družino. Tako bodo na vrsto prišli tudi vaši najmlajši – otroški tek bo potekal v soboto, 3. 6. 2023 ob 15:00. Trasa bo speljana na samem prizorišču ob Kočevskm jezeru in bo dolga približno 300 m. Tek je namenjen otokom do 12. leta starosti in je brezplačen. Otroci lahko tečejo sami ali v spremstvu staršev.

Tek je izrazito netekmovalne narave. Za vse udeležence bomo s partnerji pripravili tudi praktične nagrade.

Datum tekmovanja: 3. 6. 2023
Ura starta: 15.00
Prireditelj: JATrail, tekaška doživetja in organizacija dogodkov, d. o. o.
Start: Rudniško jezero, Kočevje
Cilj: Rudniško jezero, Kočevje
Trasa: približno 300 m ob Kočevskem jezeru
Za otroke do 12. leta starosti.

Tek je brezplačen.

Otroško varstvo

Da boste starši lahko v miru tekli na svoji razdalji, bo v soboto, 3. 6. 2023 med 7:30 in 14:30 organizirano tudi otroško varstvo. To bo potekalo na samem prizorišču dogodka. Za otroke bomo v sklopu varstva poskrbeli za različne animacijske aktivnosti in igre, tako da jim bo čas še prehitro minil.

Bogat spremljevalni program

Zraven tekov bomo na festivalu poskrbeli za bogat spremljevalni program. Tako bo vse skupaj potekalo ob atraktivnem Kočevskem jezeru, kjer bo junija voda že primerna tudi za prijetno ohladitev in vodne aktivnosti. V petek začnemo z zanimivnim predavanji na temo živalstva in narave na Kočevskem, sobota je rezervirana za aktivni del, v nedeljo pa se lahko udeležite številnih vodenih tur in ogledov.

Več o pestrem dogajanju si lahko preberete TUKAJ.

Kontakt

Za dodatna vprašanja kontaktirajte: kocevsko@trailrun.si