Pozor, posebna akcija za prvih 100 prijav!

Pozor, posebna akcija za prvih 100 prijav!

Divjina in prekrasna zelena sta zagotovo glavna zaščitna znaka dogodka Kočevsko Outdoor Festival. Divja, a prijazna destinacija Kočevsko bo od 2. do 4. junija 2023 gostila 2. izvedbo dogodka, ki letos pripravlja kar nekaj novosti!

Ne gre pa prezreti akcije ob pričetku prijav, saj za prvih 100 prijav veljajo posebne akcijske cene!

Kdaj? 2. do 4. junij 2023
Kje? Kočevsko jezero, Kočevje
Kaj? Trail tek + festival piva + večerni koncerti + bogat program za otroke z otroškim varstvom
Razdalje: 10, 15, 30, 60 km

CENIK za prvih 100 prijav

Novosti v letu 2023 - tek v parih

V letu 2022 smo videli, da nekatere malce plaši divjina kočevskih gozdov, zato smo za leto 2023 pripravili opcijo ekip – tek v parih. Tako je opcija teka v paru na voljo na vseh razdaljah. Lahko pa se odločite za moško, žensko ali pa mešano kategorijo.

Oba iz para tečeta celotno traso, štart tekov pa je enak kot za posamične tekače (ista ura in lokacija). Prijavo in plačilo v prijavnem sistemu pa uredi eden od para, ki prijavi oba tekača skupaj.

Hitro pocukaj za rokav svojega tekaškega kolega in se vidimo na stezicah 😉

P.S. Ne odlašaj preveč s prijavo in izkoristi ugodno ponudbo za prvih 100 prijav!

Brezplačni tekaški program za Kočevsko Outdoor festival!

Prijavi se na spletne novice in prejmi darilo – TEKAŠKI PROGRAM ZA KOF! Ločeni programi za 10, 15, 30 in 60 km ter osnovne informacije o dogodku!

S prijavo na spletne novice se strinjam z vključitvijo na JAT/KOF/AATC spletne novice in se hkrati strinjam s politiko zasebnosti spletne strani.

Pištkotki

Uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.